Bel mij op 06-515 21 865

Adviesgesprek

Iedereen eet en drinkt: veel of weinig, goed of minder goed, bewust of onbewust, maar iedereen voedt zichzelf.

Als natuurvoedingsadviseur geef ik tips en advies over een gezonde voeding- en levensstijl. Ik ga samen met jou opzoek naar welke positieve veranderingen je kunt aanbrengen in je dagelijkse voedingspatroon. Misschien wil je gezond wat gewicht verliezen, wil je je gezonder en vitaler voelen of wil je gewoon bewuster met voeding omgaan.

Diëten en schema’s, leuk, maar de motivatie ligt in het dieet, niet bij jou. Daarom ga ik je niet vertellen wat je wel en niet moet eten om je beter en gezonder te voelen, daar ga je zelf achter komen. Jij weet immers het beste wat je lekker vindt, hoeveel tijd je eraan wilt besteden en wanneer jij het meeste zin hebt in eten. Op deze manier is het jouw overtuiging te kiezen voor gezonde, onbewerkte, pure voeding, en niet die van mij!

In mijn adviezen gaat het om volwaardige voeding, wat betekent dat ik geen voedingsgroepen weglaat. Kun je dan nog wel je doel behalen, bijvoorbeeld gewicht verliezen? Jazeker, juist! Het lichaam heeft alles nodig om optimaal te kunnen functioneren, zowel koolhydraten als vetten als eiwitten. Ga je groepen weglaten, bijvoorbeeld in een regulier dieet, dan is jouw lichaam en geest heel de dag met eten bezig. Waarschijnlijk ken je dat wel, het gaat niet meer uit je hoofd. Dit is heel logisch, je lichaam vraagt er namelijk om! Gebruik je alle voedingsgroepen om je doel te bereiken, dan is dit realistischer en val je minder snel tot niet terug in een oud voedingspatroon waardoor je weer terug bij af bent.

Genoeg uitgelegd, ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact op en wie weet zie ik jou snel!

Vergeet niet, een gezond en vitaal lichaam begint bij jezelf!