Bel mij op 06-515 21 865

Gezond snoepen!

1brownieGezond snoepen. Kan dat überhaupt? ”Zeker met bleekselderijstengels, wortels of schijfjes komkommer?”

Wat dacht je van gezonde chocolademelk, verschillend gebak (wat meteen lekker is als ontbijt of lunch) en een heerlijk groentenfestijn, op een leuke, verrassende manier.

Ik neem mee, maak klaar, leg uit en jij proeft! Ik vertel je alles op het gebied van verantwoorde tussendoortjes. Waarom kies je voor bepaalde producten, waar koop je ze en hoe verwerk je ze. Ik laat je zien dat lekker, gezond snoepen meer is dan rauwe stengels! Maak het jezelf leuk, wissel af en kies waar jij zin in hebt, dat is het principe! Alleen dan hou jij vol waar je achter staat!

Of je met een groepje vrienden, familie of collega’s bent. Ik kom bij jou aan huis! Heb je allergieën? Natuurlijk wordt daar rekening mee gehouden.

Heb jij zin in een gezellige ochtend, middag of avond waarin je lekker veel kunt proeven? Neem contact op met onderstaand contactformulier of stuur een mail naar info@lekkernatuurlijk.com 

Kosten: 25 euro p.p. (vanaf 4 personen)
Data en locatie: in overleg
Duur: 2 uur

Contact

Print Friendly

One Response to Gezond snoepen!

  1. Tim 12 augustus 2014 at 19:17 #

    Onwijs leuk en zeker waar voor je geld. Voor een verjaardag van een vriendin hebben we heerlijk een ochtendje kunnen snoepen, leren en lachen zonder schuldgevoel!

Geef een reactie